Британската актриса Елизабет Хърли е на 54-годишна възраст, но сякаш при нея не действат процесите на стареене. Определено може отново да се достигне до такъв извод след като видим новите й фотографии по време на почивка в САЩ, запечатали невероятното й тяло и визия.
Елизабет Хърли публикува снимките в Инстаграм и предизвика вълнение сред феновете й. На едната от тях актрисата привлича погледите като се е отпуснала топлес в басейн в Лос Анджелис.Неостаряващата красавица се усмихва съблазнително пред камерата, докато релаксира и се радва на слънчевите лъчи. Потребителите в интернет изказват своето възхищение от формата на сексапилната актриса и не мога да повярват на възрастта й.

Малко след тази снимка Елизабет Хърли публикува и други свои снимки, разкриващи неувяхващата и красота.Наскоро Лиз разказа пред списанието Harper's Bazaar за това, как тя запазва невероятната си фигура. Звездата казва: „Не тренирам, но съм много активна.  И макар че Елизабет в момента живее в Америка, където ще се снима в сериал, тя признава, че й е мъчно за родната й страна Англия и нейния дом.

Превод и редакция: БЛИЦ