Гала срази с въпрос вокала на популярната музикална група „Казка” Александра Зарицкая. Украинците за първи път са в България и утре ще изнесат концерт в София.

Те гостуваха в „На кафе” и в началото на разговора Гала ги попита какво знаят за България. Зарицкая отговори, че е чувала за Баба Ванга, а колегите й – за хора „Български гласове”.

Тогава Гала каза, че тъй като името на групата означава приказка, е решила да разгледат една книга с приказки, а гостите й да разказват всяка една от тях.

В първата приказка Александра Зарицкая е сравнявана със световно известната певица Адел. „Знам, че едно от нещата, които не харесваш, е да те наричат украинската Адел”?, каза Гала.

„Да, не обичам, когато ме сравняват с някого. Всички хора, те са абсолютни индивидуалности, и това не ми харесва, но ако вие смятате, че аз приличам на нея, няма проблем.”, заяви по този повод Александра.

Последва любопитен въпрос на Гала: „Адел е прекрасна певица. Мисля си, че сравнението е свързано с емоцията, която влагаш в изпълненията си, или ти не го приемаш така, а по-скоро заради секси формите?”

„Не. Аз имах предвид, че Адел, това е личност, аз също съм отделна личност и не искам да ни сравняват. Но много ми е приятно, когато хората казват, че аз приличам на нея по вокала си.”, отговори Зарицкая.

Последва нова провокация на Гала - защо, след като нейните родители са юристи, тя е станала музикант. "Аз завърших юридическо образование, но веднага след университета започнах да се занимавам с музика. Изпълних своя дълг, който искаха родителите ми, но след като разбраха, че музиката е моя живот, те приеха избора ми.”, призна Александра.