Гала разцъфна до нов мъж в предаването си. Чаровната водеща на "На кафе" замени Миро с Башар Рахал. Той ще помага на блондинката по случай осмия рожден ден на сутрешното полезно предаване.
Още в началото на телевизионния сезон от Нова телевизия оповестиха решението си до Гала да застане мъж. Според много зрители сега се проучва интереса към подобно нещо. "Нищо чудно да оставят за постоянно някое от известните лица до Гала от тази седмица", шушукат си фенове на "На кафе". Припомняме, че във вторник до водещата застана певецът Миро, който пък скоро ще радва от малкия екран с имитации в "Като две капки вода".
 

Все пак прави впечатление, че днес водещата изглежда ослепително и много по-официално, отколкото когато Миро й помагаше. Явно Гала е решила да заглади косъма и да заложи на ефирни бижута и елегантен кок, който да разкрива дългата й шия пред любимия на много хора актьор.
 

Тя влезе под ръка с новия си ководещ. Двамата размениха няколко думи и веднага се насочиха към бутилка шампанско, която Башар Рахал отвори любезно. Той разля по чаши пенливата течност и още преди 9:30 двамата започнаха да пият. 
 


Междувременно Башар Рахал пък заяви, че освен Миро и той ще се изяви като участвник в предаването за имитации "Като две капки вода". "Ще пея, ще танцувам и ще се забавлявам", заяви артистът.