Българската прима на поп - фолка Глория и легендарната изпълнителка Цеца Ражнатович се появиха на общ кадър. Всъщност публикацията бе направена от самата Глория, която успя да върне феновете си 10 години назад и сподели култов черно-бял кадър, на който е в компанията на сръбската звезда, пише "Трафик".

Фотосът се радва на близо 5 хиляди лайка в социалните мрежи, а хвалебствени коментари не липсват.


"Двете вечни!" , "Кралици", "Не стана ли време за дует?!", "Най-добрите на Балканите" и "Не сте мръднали и двете" са само част от писанията на последователи на гласовитите певици. 

Най-запалените почитатели на Глория, пък не пропуснаха да и вдигнат самочувствието с думите, че винаги е била по-красива от Цеца, и че за толкова години изобщо не се е променила визуално. 

Примата на българския фолк съвсем скоро ще стане баба за първи път в живота си. Очаква се всеки момент нейната дъщеря Симона Загорова да роди момиченце от своя любим Дани Милушев. 

Същото щастие споходи и Цеца Ражнатович. На 3 юни 2020 година снаха й Богдана роди момченце, което бебето носи е на покойния съпруг на Цеца - Желко Ражнатович. На раждането присъстваше и бащата на бебето и син на сръбската звезда - Велко.

В чест на новия член на тяхната фамилия, семейство Ражнатович вдигнаха луд купон в къщата си в Белград. Голям брой знаменитости се събраха на празника, а в по-късните часове пищна заря в чест на "малкия Аркан" покри небето.