Режисьорът Том Дженингс подготвя още два документални филма, сред които този за принцеса Даяна и Чарлз. Дженингс наскоро разкри, че филмът от 2017 г. не е показал всичко, което той е искал.

"Все още имаме шест часа непоказван материал", каза режисьорът на телевизионния фестивал в Монте Карло. Що се отнася до Даяна, става въпрос за разговорите, които Колтърст води с нея през 1991 г. по нейно нареждане в двореца Кенсингтън, докато бракът й с Чарлз се разпада.

Принцеса Даяна ужасила Чарлз със скандално деяние на 23 декември 1985 година

Този нов проект ще обхване отношенията на Даяна с членове на нейното семейство - включително нейната мащеха, втората съпруга на баща й, Рейн Спенсър, дъщеря на известната писателка Барбара Картланд.

Що се отнася до Чарлз III, режисьорът казва, че изучавайки характера и работата му, се е убедил, че е способен значително да промени монархията, пише Daily Mail.

"Намерихме невероятни кадри на тогавашния принц на Уелс и сегашния крал",  каза режисьорът и добави, че е гледал часове и часове кадри в продължение на месеци.

Падна голяма и много лична тайна, измъчвала принцеса Даяна

"Виждам го като мост между миналото, където е майка му, покойната кралица Елизабет II, и бъдещето, където е Уилям", каза Дженингс, който вярва, че предстоят вълнуващи промени за монархията.

"Няма да се изненадам, ако след пет години видя краля на Англия да държи политическа реч", завърши режисьорът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук