На 15 март 2024 г., в София идва южнокорейската к-поп група TRENDZ, като част от световното си турне „New dayz“. Седемчленната момчешка група разбива стереотипа на развлекателните агенции в Южна Корея, известни с обучението и дебютирането на идолите.

Те са сформирани от Interpark – забележителна дестинация за онлайн пазаруване. Към момента Хавит, Лион, Юну, Хангук, Раел, Ънил, Йечан са към компания Global H Media и започват да привличат вниманието с техните танцови кавъри.

https://www.instagram.com/trendz_offcl/

TRENDZ е група от идоли, които гордо се идентифицират като Gen Z. Името им перфектно отразява индивидуалността на всеки член, като същевременно въплъщава същността на Gen Z. Качествата да приемат разнообразието, да предизвикват норми и да не се страхуват да нарушават границите са ключови за TRENDZ, като те имат за цел да представят своето поколение чрез музика и изпълнения. Дебютната им песен TNT (Truth and Trust) излиза на 5 януари 2022 г. и покорява верните им фенове, които започват да се наричат FRIENDZ, а значението на името на фенклуба е скъп приятел, който ще премине през всичко заедно с TRENDZ.

За 2 години групата има издадени вече цели 5 албума като последните два, „BLUE SET Chapter [NEW DAYZ]“ и „STILL ON MY WAY“, бележат повратна точка в тяхното развитие на музикалното поприще. Популярността на групата се разпространява стремглаво надлъж и нашир, демонстрирайки пълната степен на таланта на нейните членове.

Сега TRENDZ осъществяват първото си международно турне, „TRENDZ WORLD TOUR [NEW DAYZ] в ЕВРОПА“. Името „New dayz“ напомня любимата песен на членовете на групата и символизира нов ден, ново начало, каквото ще бъде това турне за младежите. Хангук, Хавит, Лион, Юну, Раел, Ънил и Йечан ще кръстосват Европа от Париж и Рим до Букурещ и София, и дори Казабланка, Мароко. Предстои едно вълнуващо шоу от к-поп групата, което не искате да пропускате!

По време на турнето момчетата ще покажат своите танцови умения и  ще изпълнят песните от новия си албум, но най-вече ще се срещнат със своите фенове. Заглавната песен на турнето им е „New Dayz“.

А най-новата песен на групата е излязла на 11.01.2024 г. и се казва „Go Up“, която има нов стил от предходните им парчета.

 

Концертът в София е организиран от А-ИВЕНТС и ще се състои в Pirotska 5 event център от 20:00 ч. Билети може да закупите от bilet.bg , касите на FASTPAY и магазини На Тъмно в цялата страна.


 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук