Американският рапър Кание Уест не спира да се тъпче след раздялата с жена си Ким Кардашиян и вече тежи 136 кг., съобщава Gossip Cop.

По данни на изданието, приятели на музиканта са сериозно притеснени от „дивото му преяждане“, което може да доведе до инфаркт и други здравословни проблеми.

Близки до певеца споделят, че на едно хранене той често приема по 6 000 калории.

 „Той може да изяде шест или седем банички с колбас, 10 или 12 резена бекон, четири картофени палачинки, куп палачинки и пак да е гладен!“, обяснява анонимен източник.

Уест непрекъснато се налива с кафета, подсладени с по осем пакетчета захар, портокалов сок и шоколадов млечен шейк.

Според изданието, между основните хранения рапърът се тъпче с нездравословни храни като чипс, бонбони, фъстъци или сладолед.

В същото време за обяд той изяжда няколко бургера със сода и пържени картофи, а за вечеря - пица, която допълнително добавя сирене, пеперони и някакъв друг колбас.

Докато беше с Ким Кардашиян, тя контролираше страстта му към нездравословна храна, но след като телевизионната звезда подаде молба за развод през февруари, Кание спря да се ограничава.

„Ким го държеше далеч от пържената храна и го отърва от навика му да се храни късно вечер“, обясняват приятелите на двойката.