Хисарския поп опроверга слуховете за смъртта си. Напоследък слуховете не един и два пъти хвърлиха в гроба Димитър Андонов, по-известен като Хисарския поп. Изпълнителят споделя, че вече доста се е изтъркало зложелатели да го обявяват за умрял, пише столичен ежедневник.
Само за последните месеци са пуснати три такива фалшиви новини. А това е накарало близките му да му звънят разтревожени и да го питат дали всички е наред.

Напук на всички, които му мислят злото, Хисарския поп споделя, че е в отлично здраве за своите 75 години. Има само рпоблеми с коленете, но те не са болка за умиране. Здравословното му състояние му позволява да продължава да бъде активен в работата си и да реализира всички нови идеи. А при него не определено не липсват.

Преди дни изпълнителят на "Дай си сърцето" е заснел цели два клипа към нови парчета за рекордното време от два часа. Локацията е била битова механа, в кяото след това останал да похапне сладко. Хисарския поп се хвали, че има цели 70 авторски парчета в репертоара си и продължава да ходи по участия.

Няма как да отказва покани, защото е доста зле финансово. Получава пенсия от 180 лева и логично не може да разчита само на нея. А докато забавлява феновете си по кръчмите, подготвя и куп изненади. Андонов разкрива, че е записал 15 песни за бебета и деца, а скоро ще изненада и с хумористична народна песен за две баби и палав дядо.