Нов скандал се заформи около Тейлър Суифт, след като вокал на момчешката група „Бойзоун“ обвини колежката си в извършване на демонични ритуали по време на концертите си от световното турне Eras.

Шейн Линч, който е част от петдесятното движение, хвърли тежки обвинения срещу 34-годишната звезда пред ирландския вестник "Sunday World" след концерта й в Сидни и Мелбърн.

Хората, които са част от петдесятното движение се идентифицират като Протестанти, а някои използват термина Евангелисти, наблягат на личния контакт с Бога, посредством кръщение със Светия Дух.

Той твърди, че звездата и други артисти изпълняват демонични ритуали без публиката изобщо да го осъзнава.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

„Мисля, че много от сценичните представления на артистите са всъщност сатанински ритуали на живо пред многохилядна публика без тя дори да го разбира. Дори Тейлър Суифт – един от най-големите артисти в света – показва по време на концертите си по два или три различни демонични ритуала, свързани с пентаграми и др., но за много хора това е просто изкуство и за съжаление остава незабелязано.“

Линч отбеляза, че е спрял да слуша хип-хоп и грайм заради „скритите сатанински“ послания и „злото“, скрито в „ритмите“ на музиката.

И даде пример, че докато Суифт изпълнявала песента си с Бон Ивер - „evermore“, била облечена с наметало докато танцьорите й обикаляли около нея с фенери. По-рано този месец феновете нападнаха певицата, след като докато изпълняваше хитовото си парче „Cruel Summer“, тя показа жест с ръка, който някои тълкуваха като „знака на рогата“ – символ на Сатаната.

Все по-често в мрежата се появяват теории, че Тейлър Суифт е пряко свързана със окултизма. В началото на декември миналата година се завъртя конспиративната теория, че звездата е превъртяла календара с 25 г. използвайки сатанински ритуал за подмладяване.

Според същата теория изпълнителката всъщност е 60-годишната Зина ЛаВей, дъщеря на основателите на „Църквата на Сатаната“ - Антон ЛаВей и Даян Хегарти.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук