Селена Гомес и Хейли Бийбър предизвикаха истински фурор в интернет, след като позираха заедно по време на гала вечерта на Музея на филмовата академията. Двете дами споделят дълга и драматична вражда, свързана с певеца Джъстин Бийбър.

На кадрите се вижда, че Селена и Хейли са във видимо добри отношения. Те позираха за снимките прегърнати и с голяма усмивка на лицата си. „Селена и Хейли бяха в много добро настроение. И двете са продължили напред и са щастливи. Те искаха да покажат на света, че между тях вече няма спорове или лоши чувства“, разказва източник на „Daily mail”.

Двете дами позираха заедно две седмици след като Хейли изясни хронологията на връзката си с Джъстин Бийбър, заради спекулациите, че го е откраднала от Селена Гомес.

„Когато връзката ни започна през 2018 г. той вече беше свободен. Не е в моя характер да се меся в нечия връзка, възпитана съм по-добре от това“, подчерта Хейли.

Джъстин и Хейли, които имаха афера и през 2016 г., разпалиха отново пламъка на любовта си в средата на 2018 г. Те се сгодиха само два месеца след раздялата му със Селена и се ожениха два месеца по-късно.

Бийбър и Гомес пък имаха много дълги отношения, като години наред се събираха и разделяха.