Кино иконата Клинт Истууд ще завърши дългата си режисьорска кариера с предстоящ филм, озаглавен „Juror #2“. Звездата от "Бледият ездач" ще режисира Никълъс Холт и Тони Колет в един последен филм, който ще бъде съдебен трилър, съобщи БГНЕС.

Макар че това ще бъде последният филм на Клинт Истууд конкретно като режисьор, той повдига въпроса за възможността 92-годишният режисьор все още да играе в или да продуцира филми в бъдеще.

В "Съдебен заседател № 2" (работното заглавие на филма) Клинт Истууд ще проследи член на журито на съдебен процес за убийство, който подозира, че може да има някакво участие в смъртта на жертвата, и е поставен в морална главоблъсканица дали да използва тайната си, за да отклони журито и да се предпази, или да се предаде на правосъдната система, в която участва.

Справедливо е да се предположи, че звездата от "Ренфийлд" Никълъс Холт вероятно ще играе главната роля на съдебния заседател, което вероятно ще представи неговата често момчешка харизма по по-нюансиран начин.

Засега не е известно каква роля би могла да изиграе Тони Колет, Възможно е актрисата от "Вади ножовете" да бъде друг член на журито (вероятно такъв, който има известни подозрения относно евентуалния съучастник на Никълъс Холт в убийството), адвокат или съдия в процеса, или дори някой, който е замесен в самото убийство.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

Колет е известна с впечатляващите си изпълнения в най-различни жанрове като психологически хорър и екшън, така че вероятно може да ѝ се доверим, че ще се справи с всичко.

Интересен е изборът на Клинт Истууд за последния му филм като режисьор, като се има предвид, че той не е особено известен с работата си в жанра на съдебната драма.

От друга страна, през многото си десетилетия в Холивуд е работил в почти всички жанрове, така че може би иска да остане отворен за нови неща до края.

Клинт Истууд със сигурност е заслужил възможността да се оттегли от киното и се надяваме, че последният му режисьорски филм ще получи уважението, което заслужава.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук