“X Factor е шоу, което дава поле за изява на супер талантливи момичета и момчета. Показването и развитието им е ценно за българския шоубизнес и музикалната сцена. Най-важното е след формата да осъзнаеш, че целият екип, който е работил с теб, вече си самият ти“, сподели Криско по време на гостуване в "Събуди се".

В разговора с Лора Крумова за предизвикателствата на музикалната сцена хип-хоп звездата допълни, че отношението на изпълнителя към продукта и развитието му е ключово:“Вече не съм единствено рапър, по-скоро артист и продуцент. Бих казал, че дисциплината е половината от успеха на нещата, които създаваш. От дете нося усещане за ред“. 

След като някогашната му мечта да стане тонрежисьор го отвежда към върха на българския шоубизнес, днес Криско участва в подбора на млади таланти не само като част от съдийската четворка на X Factor, но и в съвместните си проекти с нови артисти. “Искам да създавам музикална история“, коментира изпълнителят, който напомни на феновете да не пропускат кастингите на шоуто.

Тази вечер "Х фактор" ще продължи с вокални открития и самородни таланти, които търсят своето бъдеще. Няколко дуета ще се опитат да впечатлят журито, но само един от тях ще направи истински фурор. Участничка ще докаже, че мечтите преодоляват дори разстоянието от Калифорния до сцената на шоуто.