Най-горещите денс хитове ще звучат всяка сряда в Megami Club – Hotel Marinela със старта на серията партита MEGAMI MASH-UP. Първото от тях е на 29 ноември (сряда), като специален гост ще бъде румънската суперзвезда INNA.

Със старта на партита MEGAMI MASH-UP Megami Club – Hotel Marinela за пореден път доказва, че не се страхува от предизвикателства и рискове. Всяка сряда ще очакваме феновете на добрата денс музика - Reggaeton, Hip-hop, R&B и House, а на сцената на клуба ще се качат най-популярните български и световни изпълнители.

Първият ни гост изпълнител е румънката INNA. Тя е родена през 1986 година като Елена Александра Апостолеану. След училище записва политически науки в Ovidius University, но прекъсва, за да преследва мечтата си да стане певица. Още първият й сингъл Hot (2008) става хит в целия свят и дори оглавява американската класация за денс музика Billboard Hot Dance Airplay. Две години по-късно парчето на INNA “Sun Is Up” също става световен хит.

Досега румънката е издала четири албума, продадени в многомилионни тиражи по целия свят. Тя е получила десетки номинации и награди, между които Balkan Music Award, European Border Breakers Award, MTV Europe Music Award и Romanian Music Award.