Нов скандал избухна около Меган Маркъл. Сега стана ясно, че бившата холивудска актриса е бясна заради корицата на списанието Vanity Fair.

Става въпрос за списание от октомври месец, но далечната 2017 година, уточнява The Sun. На корицата му е именно херцогинята на Съсекс.

Едва сега Меган се оплакала, че била „много недоволна“ от заглавието - She's just wild about Harry, в превод „Тя просто е луда по Хари“.

Въпросният цитат се позовава на песен на Джуди Гарланд със същото име, която се появява във филма от 1939 г. Babes in Arms и използва цветнокожи танцьори.

Твърди се, че 41-годишната Меган е бясна на конотациите и тя и тогавашният й приятел принц Хари веднага потърсил изданието и заставил издателите да променят корицата… поне тази, която била публикувана онлайн.

Бившата актриса очевидно била толкова възмутена, че искала да уволни своя новоназначен PR съветник Кели Томас Морган.

В интервюто, по време на което тя е „в екстаз“ разкрива подробности за връзката си с Хари и избухна: „Влюбени сме“.

Но освен че смята, че снимката и интервюто й са забулени в расизъм, Меган също не харесвала и избраните снимки и била разочарована, че статията се фокусира върху 38-годишния принц, а не върху нейната кариера или благотворителна дейност, както се твърди, че развива.

„Тя искаше да хвърли вината във всяка възможна посока, въпреки че това беше положителен материал. Мислеше, че историята е негативна. Беше разстроена, че става дума за Хари, а не за нея“, казват от Vanity Fair.

Семейство Съсекс започнаха да се срещат през 2016 г. и обявиха годежа си през ноември 2017 г. - седмици след излизането на списанието Vanity Fair.

По това време отношенията между Меган и служителите на двореца Кенсингтън започват да се влошават.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук