Точно в такива тежки моменти, каквато е епидемията от коронавирус, си проличава кои запазват човешкото в себе си и кои са готови да се възползват от ситуацията.

Мегз се оказа от вторите. Тя тръгна да прави бизнес с предпазни маски и то, когато десетки хора у нас се обединяват и шият за останалите напълно безплатно. 

Ето каква е офертата на Мегз, публикувана в инстаграм профила й:

Здравейте приятели, от днес започваме продажба на маски за многократна употреба. Ще може да избирате между цвят и дизайн. Цената започва от 4.50лв за брой и достига до 8,99лв за най-дизайнерските ни варианти.

Това е маска за многократна употреба. През, която се диша много лесно и е много удобна. Във вътрешността си маската е изцяло подплатена и има джоб.

В джоба може да слагате марля, бинт, дезинфектантна хартия, памук, активен въглен или всичко, което е в синхрон с вашите разбирания за здраве.

Според лекарските съвети трябва да сменяте съдържанието на маската на всеки 2-3 часа, а маската да перете всеки ден. Може да я носите до когато си искате.

Може да поръчате от сайта ни или на ЛС или от сторитата ми.

Еконт работи и ще изпращаме маските с тях. Може да изберете доставка до адрес или офис.

Мегз все пак признава, че ще направи дарение и дори призовава към хуманност, като казва, че ще дари бройки маски на хора в бедност. Доколко, обаче, това не е реклама, не е ясно.