След като стана герой от риалити поредицата „София ден и нощ“ Кристиян Кирилов, както е истинското име на Митака, се радва на изключително женско внимание. 

Този път любимецът на феновете на сериала е хвърлил око на Гери-Никол. Двамата бяха забелязани да разпускат в столичен клуб а със снимката се похвали самия той. От фотоса е видно, чеизпълнителката на „Яката дупара“ е доволна, че е забила вървежен красавец. Под публикацията Митака не пропусна да постави и няколко сърчица отбелязвайки, че двамата обичат да вършеят заедно из нощните клубове.

Само преди седмица Кристиян бе забелязан да се гуша със залязлата фолкпевица Анна-МарияЧернева, която се опита да върне славата си появявайки се в сериала. Двамата с Митака бяха една от най-харесваните двойки в сериала. Още тогава се заговори за връзка между двамата, а твърденията бяха потвърдени от общи снимки. Явно опитите на чернокосата красавица да си върне Митака ще се окажат напразни, тъй като той има нова изгора в лицето на Гери-Никол, пише „Телеграф“.

Гери-Никол забърса Митака, мачото заряза фолкпевица заради яката дупара