Канадка е разказала, че е била тормозена онлайн заради външния си вид във видеоклиповете, публикувани от нея в TikTok, съобщава "Сън".

24-годишната Мадисън Смит редовно публикува видеоклипове от ежедневието си със съпруга си Броуди, на 23 години, и двегодишната си дъщеря Хейвън. Момичето признава, че много хора я обиждат за това, че е родила дете на 22 години.

"Коментиращите пишат, че нашето семейство е деца, които отглеждат деца, и че дъщеря ми заслужава по-добър живот", споделя тя.
@madisons.16

ib: @thebollmanbunch #fyp #youngmomsoftiktok #foryoupage #unwantedcomments

♬ Dougie x Breakfast x Chosen - Kuya Magik
Освен това Смит разкрива, че е тормозена в интернет заради "пропиляната си младост" и "предизвикателния си" външен вид. "Казват ми, че не трябва да нося къси рокли и шорти, защото изглеждам прекалено секси в тях. Пишат също, че съпругът ми ще ме напусне заради дрехите и ще остана сама", споделя Мадисън. 

Момичето е обяснило, че подобни коментари я правят по-силна и тя е дала съвети как да се поддържат силни семейни отношения. Според нея най-важното е да отделяте достатъчно време на партньора си и да общувате с него. Тя също така препоръча да се забавлявате повече и да не приемате живота твърде сериозно.
@madisons.16

Live Laugh Love mom life ##momsoftiktok ##foryoupage ##autumnvibes

♬ Back To Summer - Shift K3Y
Абонатите й в мрежата подкрепят Смит и изразяват възхищението си. "Не разбирам защо други хора изпитват нужда да дават непоискани съвети за възпитанието на чужди деца", "Хората трябва да спрат да бъдат толкова осъдителни", "Ти си страхотна майка, не слушай никого!", "Гледам на теб и искам да бъда готина майка като теб!", "Тези хейтъри просто завиждат за красотата и младостта ти!" пишат те.

Превод и редакция: БЛИЦ 
@madisons.16

There’s plenty more where that came from ##momsoftiktok ##fyp ##ClearlyTransform

♬ Believe Me - Navos


@madisons.16

Answer to @kelsieaglen1 I coudlnt tell you what’s on my b00ty either, you’d have to ask haven ##fyp ##haircare ##hairwashingday

♬ Dat Ass - ghawd