Инстаграм инфлуенсърката Деми Роуз изглежда по-гореща от всякога, докато позира по едва забележим бански за най-новата си изява в социалните медии, която веднага вниманието на феновете, информира "Дейли Стар".

26-годишната пищна британска красавица от Бирмингам изглежда зашеметяващо, позирайки на разкошно канапе с великолепна шарка, като зад нея се открива гледка към морето.

Тя демонстрираше извивките си от всички ъгли - не оставя нищо на въображението.На един от кадрите Деми, която има 17,4 милиона последователи вмрежата, се е обърнала с гръб към камерата, за да покаже пищните си и изкусителни задни части в незабележим бански.

Банският костюм не само е много изрязан, но и за радост на поклонниците има множество прозрачни части, които разкриват още повече плът.Гримът ѝ е безупречен - с характерно червено червило, спирала и бронзови скули. От аксесоарите си тя е сложила обеци и колан със златна верижка, който пада свободно около пристегнатата ѝ талия.

Деми, която от известно време живее в Ибиса, сега е избрала да смени обстановката и е заминала за Италия, в Анакапри, за да си почине от горещините.Нейният горещ пост беше посрещнат с над 600 000 харесвания, а много фенове изказаха възторга си от визията на Деми.

Превод и редакция: БЛИЦ