Жителка на град Бристол, Англия, с гърди с размер 13 разкрива трудностите, с които се сблъсква в живота заради огромния си бюст. Историята ѝ е публикувана от "Мирър".

26-годишната Шейд Нюбъри, специалист по трихология, казва, че гърдите ѝ започнали да растат, когато била в шести клас. Според момичето това е моментът, в който получава първия си истински сутиен. В гимназията тя достига размер пет, а на 17 години - размер девет.

Големите гърди причиняват много неудобства признава Нюбъри. Например тя се оплаква, че заради големите си гърди и болките в гърба е трябвало да премине на работа на непълно работно време, тъй като е било твърде трудно да прекарва целия ден на крака.Вследствие на това заплатата ѝ е намалена и сега тя страда от липса на пари. Освен това й се налага да носи два сутиена едновременно, защото единият просто не може да побере бюста й.

"Трудно е да се намерят сутиени с подходящ размер, а и те са много по-скъпи от универсалните. Освен това те не издържат дълго заради теглото на гърдите ми", казва тя.Британката е принудена да носи торбести дрехи с няколко размера по-големи, за да прикрие гърдите си, защото, както казва тя, тесните дрехи, топове и ризи с деколтета привличат излишно внимание. Някои дори обвиняват момичето, че нарочно е изложило на показ гърдите си.Постоянният дискомфорт се отразява на целия живот на Нюбъри: тя не е уверена в себе си и не иска да излиза много заради големите си гърди. Тъй като не може да търпи повече неудобства, тя събира средства за операция за намаляване на гърдите."Не виждам бъдещето си без операция за намаляване на гърдите, защото само тогава мога да живея живота, който искам, и да нося това, което искам", заключава тя.

Превод и редакция: БЛИЦ