Зъботехник и медицинска сестра са сред кандидатите в един от най-провокативните конкурси у нас – „Най-добър еротичен модел“. Техните имена са Нелина Николова и Асен Николов. Сред желаещите се открояват още професионална домашна прислужница, домакиня, актриса и влогър, пише "Телеграф".

Кастинг

„В онлайн кастинга тази година има рекорден брой желаещи“, сподели пред екип на „Телеграф“ една от организаторките на конкурса - Гергана Райчевска. Само за месец над 150 желаещи, момчета и момичета, са подали кандидатурите си. Критериите са няколко, като основният е всички желаещи да имат навършени 18 години, разбира се, важно е да имат сценично поведение, да не са притеснителни, разказаха още организаторите. След онлайн гласуване ще бъдат подбрани 10 момичета и момчета, които ще достигнат до финала. Те ще участват в предварителна еротична фотосесия. Феновете на голите тела ще могат да гласуват за своя любим модел, като харесат снимката. 

Стриптийз 

Финалът на конкурса ще се проведе само след седмица в нощен клуб в центъра на София. Участниците ще дефилират в три тура в оскъдни облекла пред очите на публика и жури. Във втори тур всички ще трябва да покажат индивидуален еротичен танц, който ще донесе най-много точки на победителя. Голямата награда за победителите е ваучер на стойност 5000 лв. за естетични процедури. 

Миналогодишната носителка на тази титла е плеймейтката Дениз Хайрула. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук