Златка Райкова е заминала с новия си мъж за Истанбул и ще изкара няколко дни в турския мегаполис, съобщи Флагман.

Актуалният любовник на блондинката е 27-годишен арменец. Смуглият хубавец не е популярен в публичното пространство, но пък е много вървежен сред плеймейтките.

Запознати издават, че Райкова била силно разстроена след раздялата с Благой Георгиев – Джизъса, но лека-полека започвала да се съвзема. Набожният футболист се е покрил на остров Бали с поредната любовница. Говори се, че момичето е милионерска щерка – родителите й въртели хотели във Велинград.
Татуираният плейбой за пореден път се е уредил с готина мацка, но едва ли и с нея ще изтрае дълго, прогнозират хора от обкръжението му.

Слабият ангел на Благо не устоял пред прелестите на знойната хубавица и след каратко ухажване се озовал в леглото й. Майката на най-малкия му син случайно открила пикантни съобщения в телефона му и го изритала с гръм и трясък от семейното им жилище.

Тъй като апартаментът се водел на нейно име тя с пълно право го изхвърлила на улицата с два куфара дрехи.

Златка върти успешен онлайн бизнес с дрехи от няколко години. Тя работи още като инфлуенсър и развива проилите си в социалните мрежи. Пенсионираната плеймейтка рекламира различни продукти в социалната мрежа – от хапчета за отслабване до кремове за лице и памперси.

Едрогърдата блондинка не ще да си спомня за миналото си на еротичен модел и казва, че иска хората да я въприемат като сериозна бизнес дама и дизайнерка на облекла. Заради охолния начин на живот, който демонстрира, от НАП я бяха погнали със съмнения за укриване на доходи.

Фирмата й бе обект на пълна данъчна проверка, но не е известно длаи са установени загуби, пише Уикенд. Доскоро Златка твърдеше, че семейният живот с Джизъса много я е променил, но след раздялата им се е върнала към старите навици. Свидетели издават, че от известно време тя редовно обикаляла нощните заведения с младия арменец и се отдавала на алкохолни запои и други пороци.

Не е ясно кой гледа 2-годишния й син Благо-младши през това време, но вероятно е поверен на грижите на баби или детегледачки.
Блондинката дори се старае да крие новия си мъж и вече няколкото пъти пуска снимки с него в мрежата. От кадрите се вижда, че той доста прилича на Георгиев – мургав е, има изкуствени зъби, но пък няма чак толкова татуси.