Когато Майкъл Джексън си отиде от този свят, през 2009 г., той остави трите си малки деца, които обичаше безкрайно. Днес обаче те вече са големи и всеки е поел по пътя си в живота. Най-много сме чували за дъщеря му Парис, която тръгна по неговите стъпки.

Младата красавица е актриса и е напълно пленена от магията на музиката. Тя не спира да създава свои песни, но те са доста различни от творчеството на баща ѝ и съвсем не толкова комерсиални.
 
Останалите две деца на Майкъл, Принс I и Принс II, стоят далеч от светлината на прожекторите. А поводът да ви припомним за Краля на попа са последните кадри, които Принс I е споделил в социалните мрежи. До много скоро го помнехме като закръглено момче с невзрачен вид, но очевидно наследникът на Майкъл Джексън е поработил над визията си и днес е истински млад красавец, пише Woman.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Prince Jackson (@princejackson)

Той е плод на любовта между легендарния певец и Деби Роу, но въпреки че е от артистично семейство, Принс не тръгва по пътя на музиката. Голямата му страст се оказва телевизията, като преди години следваше кинорежисура, но след това преустанови избора си и записа управление на бизнеса.

Когато навършва 20 г., Принс създава продуцентска компания, с която си изкарва хляба и до днес. Той се представя отлично и на любовния фронт - в началото на 2021-ва се навършиха точно 4 г. от връзката му с Моли Ширман, с която се запознава в университета.