Много ми липсвате, гледам ви всяка сутрин. Това заяви в ефира на "На кафе": бившата панелистка на предаването и синоптичка от Нова тв Никол Станкулова, която само преди дни роди дъщеричка.

Както БЛИЦ вече разкри, момиченцето се казва Андреа, а с майката вече са у дома.
 
„Тука стана навалица от малки. Най-малката принцеса през деня кротува, а през нощта не чак толкова. Другата реди пъзел в момента. Страдаме, че първи ноември е неучебен ден", разказа Станкулова.

Междувременно се чуваше бебешко гукане по телефона.

Станкулова коментира изобразеният на Софийската математическа гимназия Паисий Хилендарски (СМГ) Кристо.

„Изкуството, което е оценено от цял свят, трябва да се оцени и у нас. Трябва да сме по-модерни. Смятам, че колко по-иновативни са начините на преподаване, толкова повече ще прогресираме. Консервативна съм принципно, но смятам, че иновативният начин на приемане на света, ще ни доведе до прогрес“, смята тя.


„Децата, които прекрачат прага на СМГ, са достатъчно амбициозни и интелигентни да знаят кой е Паисий Хилендарски и кой е Кристо. Човек трябва да отвори мирогледа си, колкто и да искаме да си запазим класическото в себе си“, каза Никол и добави, че й липсват споровете с Патрашкова.

В студиото пък си пожелаха някой като Кристо да опакова Никол и да им я докара отново в студиото, за да ги боцка и „ваксинира“ с молив.