Кристен Стюарт смята, че принцеса Даяна е била "най-изолираният човек" и ужасяващо самотна, пише "Стандарт".

31-годишната актриса играе ролята на покойната принцеса в „Спенсър“ - нова психо драма, която се фокусира върху решението й да се раздели с принц Чарлз - и Кристен обясни, че макар Даяна да е топла и щедра към други хора, тя се чувствала "изолирана и самотна".


Тежка драма се заформи покрай Меган Маркъл, принц Хари и дъщеря им

Холивудската звезда каза пред вестник The Sun:

"Даяна е родена със силата да помага на други хора. Има хора, които са надарени с неоспорима, проникваща енергия. По ирония на съдбата тя е била човек, който никога не е искал да бъде сам. Тя е искала връзка, искала е хора в живота си и е била най-изолираният човек", казва Стюарт.

След премиерата на филма във Венеция веднага се заговори за скандалните моменти в лентата. Заглавието на лентата е моминската фамилия на Даяна, а в кожата ѝ влиза Кристен Стюарт.

Драма в кралското семейство, Камила никога няма да прости на Меган

Сцените, които на някои изглеждат безвкусни, са тези с повръщане и самонараняване, както и тази, в които казва на камериерката си: "А сега се махни, искам да мастурбирам".

Това не е реплика, която се чува често в драми за кралското семейство. Последиците от хранителното разстройство на Даяна също са изобразени доста художествено, твърдят критици. За булимията и склонността да се наранява тя разказва още в интервюто по BBC пред Мартин Башир, заради което и се развеждат с Чарлз.