Модата сред холивудските звезди да не се притесняват от това, че децата им подражават на другия пол и се обличат така от ранна възраст, явно е повсеместна

Вече ви разказахме как се носи дъщерята на Анджелина Джоли, която явно искат да я приемат като момче. 

Сега и друго холивудско дете се присъедини към клуба. Ноа е едва на седем години, но представителите на медиите говорят за него много по-често, отколкото за неговите звездни родители - Меган Фокс и Браян Грийн.За последен път хлапето привлече вниманието на журналистите, след като се появи, облечено като... принцеса. 

Ноа бе забелязан заедно с баща си и малката си сестричка на отиване към рожден ден на приятелче. Вместо традиционните панталонки, детето бе облечено с роклята на принцеса Елза от "Леденото кралство".

Папараците са запечатали таткото Браян, който се опитва да облече сина си с прозрачната част от костюма. За повече сходство с персонажа на анимационното филмче дори косите на детето били боядисани.Всъщност мама Меган и татко Браян позволяват на сина си да носи детски дрехи, откакто той навърши 4 годинки. Забележителното е, че Ноа сам създава тоалетите си и е много увлечен от модата. Родителите разказаха и в едно интервю как синът им е бил унижаван в училище заради дрехите си. 

Както те признават, независимо, че Ноа учи в едно от най-свободолюбивите училища, съучениците му все пак му се подиграват. Макар и самият Ноа да не обръщал особено внимание на насмешките по негов адрес. 

В един момент хлапето все пак престанало да носи женски дрехи, но не издържало дълго.

Актрисата разказва, че тя и съпругът й опитват по всякакъв начин да помогнат на сина си да премине през това и го учат да е уверен в себе си. 

Превод БЛИЦ