Това, което може да се случи в Холивуд, винаги може да изненада всички. Но когато към екстравагантността на знаменитостите, които живеят там, се добави и джендър идеологията, нещата могат да излязат извън контрол.

Джендър дивотия: Актриса и актьор навлякоха един и същ тоалет! Шокиращи СНИМКИ

Доказателство за това е странното нещо, което се случи с едно от красивите русокоси момиченца на вече разделилите се холивудски знаменитости Анджелина Джоли и Брад Пит.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показаха шокиращи разкрития за бившата звездна двойка и едно от децата им.

Малко преди това от jenata.blitz.bg публикуваха и снимки, които показаха какво изненадващо нещо направи Анджелина с децата си, а 12-годишната й щерка Шайло потресе всички.

Именно за нея ще поговорим сега. Най-голямата родна дъщеря на известната холивудска двойка сега изглежда като тийнейджърка.

Тази година Шайло навърши 13 години. Но, оказа се, че детето не мечтае за първия си грим, красиви рокли и момчета, както правят обикновените момичета на тази възраст. 

Като дете Шайло казала на родителите си, че иска да бъде момче. Тази новина се разпространи по целия свят, където някои укориха родителите за лоялността им, а други смятаха, че това е проста детска глупост.

Въпреки опитите на майка й да се обърне към лекарите, позицията на Шайло не беше променена, тя също помоли близките й да я наричат Джон. 

Но не само това.

Скандалната джендърска трансформация на детето, което някога бе красиво русо момиченце, а днес е пъпчасало момче, както и много снимки ще видите на jenata.blitz.bg