Красивата и артистична любов на една от най-нежните певици - Белослава, и съпруга й - художникът Евгени Йонов, продължава 23 години, а изкуството винаги е било част от нея.
 
„Бях шести клас, майка ми и баща ми ме заведоха на къмпинг "Веселие", където Евгени с неговото семейство и родители летуваха. Той излезе от една каравана и тогава много го харесах, много е романтична историята”, разказва певицата пред bTV.

Йоана Драгнева чака бебе от тв водещ! (СНИМКА)
 
Тогава разстоянието ги разделя. „Тя замина за Америка, аз заминах пък за Австрия – учех, работех и после случайно се събрахме пак в България“, спомня си художникът.
 
Срещат се случайно на един концерт. Белослава не може да влезе, защото има страшна тълпа, но Евгени й помага. „Хванах я за ръката, викам: "Ела, сега с мен ще вървиш" и общо взето не я пуснах оттогава”, казва Евгени.
 
„После ходихме да танцуваме, ходихме на дискотека. Започнахме да се виждаме и така полека-лека. Септември се видяхме, декември бях бременна”, спомня си още Белослава.
 
Белослава и Евгени са заедно от 23 години и имат 22-годишна дъщеря - Дара.

Алекс Сърчаджиева призна голям страх!
 
Много пъти са си мислели да заминат да живеят в чужбина, но винаги са оставали с надеждата, че има смисъл човек да се бори и да опитва да промени обстоятелствата. Това възпитават и у дъщеря си.
 
Допълват се във вижданията си за живота, естетиката, семейния уют, а когато се скарат - гневът ги държи за кратко.