22-годишна британка от Уорчестършир има 149 000 последователи в Instagram. Причината за големия интерес към Изабел Никълс се състои в това, че тя притежава наистина огромни форми, които много от феновете ѝ са готови да гледат безкрайно, информира "Дейли Стар".

Момичето не се срамува да ги показва по бельо и бански, въпреки всичките излишни килограми и целулита. А наскоро тя е решила да свали всички дрехи.

На нова фотография Изи позира в градина, седнала върху карирано одеяло. Моделката се наслаждава на слънцето и приятното време, излагайки напълно голото си тяло за придобиване на тен.Девойката е избрала такъв ъгъл и поза, че Instagram да не я блокира заради прекалена голота, но кадърът се е получил изключително горещ.

"Толкова си красива", "Фигурата е просто бомбастична, без недостатъци", Надявам се времето да остане слънчево. Ще публикуваш още такива снимки, нали?...", пишат възхитените фенове.

Моделката е написала под снимката: "В този ден планирам да обичам себе си и да се грижа за себе си".Момичето постоянно пропагандира идеята за позитивно отношение към тялото, като според нея човек трябва да приема себе си независимо от всичко. Но това не означава, че моделката се запуска - тя следи за диетата си и редовно тренира, за да бъде във форма.Изабел винаги се радва на коментари, но често има и хейтъри. Моделката веднага ги блокира, за да не привлича вниманието към тях и да не им позволява да се изказват за нейна сметка.

Превод и редакция: БЛИЦ