26-годишният модел на Instagram Дани Банкс показа с примера си, че винаги можете да намерите какво да облечете. Наскоро тя купи луксозна чанта, но нито една от роклите не й пасваше. Блогърката излезе грациозно от ситуацията.Почти 6 милиона души са се абонирали за акаунта на Дани в Instagram от Съединените щати и вече е трудно да изненадате тази публика с нещо. Момичето редовно парадира с екстравагантни тоалети от известни дизайнери, но наскоро беше принудено да разчита на себе си. Банкс не можа да намери перфектната рокля за чисто новата й чанта Louis Vuitton, така че ... тя просто я боядиса със специални цветове.

В допълнение към чантата и едва забележимите бикини по тялото на Дани, всъщност няма нищо. Само боя с фирмения LV печат и кристали, залепени не толкова за естетически цели, колкото за утилитарни - разпръскване на преливащи се пластмаси успешно покриват гърдите на модела.

Образът на модела, който сега на шега се нарича Дани Вюитон, бе допълнен от висока бяла плитка. Оригиналният тоалет зашемети абонатите на момичето, сред които има много звезди. Общо публикацията с „роклята“ събра почти триста хиляди харесвания, пише Daily Star.

Превод: БЛИЦ