Популярната 32-годишна манекенка Ашли Греъм стана известна благодарение на своите пищни форми, които тя не се колебае да демонстрира на феновете си в Instagram.

Тя е свикнала да се снима в бански костюми или бельо в плюс-сайз размер и бременността не е променила това. След раждането, на моделката й е отнело известно време, за да се възстанови, но сега тя е готова, както винаги, да покорява сърцата на абонатите.

Ашли е публикувала снимка от поредица от фотографии, създадени за списание Elle. На нея моделката лежи на леглото, а до нея е малкият Айзък. Младата майка е без абсолютно никакви дрехи като единствено е поставила само златна верижка.

Моделката се усмихва щастливо, гледайки сина си, а феновете са се опитали да видят на фотографията всички прелести на майчинството."Сърцето ми се разтопи", "Това е просто страхотна снимка", "Прекрасно! Доказваш ни, че красотата има различни превъплъщения!", пишат поклонниците.

Ашли Греъм е популярна плюс-сайз моделка, който успя да постигне признание и огромна популярност. Тя се е снимала за списания като Elle, Harper's Bazaar и други.През 2012 г. тя беше обявена за плюс-сайз моделка на годината, а през 2016 г. бе на корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue, което дотогава не беше постигано от друга пищна моделка.Въпреки че Ашли сега се занимава с детето, посвещавайки цялото си време на него, жената не забравя да участва във фотосесии, публикувайки снимки в Instagram за своите 11,1 милиона абонати.