Британската моделка Деми Роуз е разкрила причината, поради която е решила да продава на феновете си откровени снимки, информира "Дейли Стар".

Манекенката е обяснила, че е започнала да се снима гола и да публикува подобно съдържание в платформата OnlyFans, чиито потребители получават достъп до съдържанието срещу заплащане, за да преживее по-лесно смъртта на родителите си. Звездата споменава, че те са починали през 2019 г., но не посочва причината за смъртта им.

"Беше ми трудно да продам дома и вещите им, а и не можех да пътувам заради карантината, наложена заради коронавируса", поясняа 26-годишната Роуз. - Работя за OnlyFans, за да вдъхновя хората в същото положение да гледат по-позитивно на смъртта. Искам да им помогна да се справят по-лесно със загубата."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)


Освен това, според думите на британката, регистрацията в платформата е станала за нея и начин да спечели пари и да стане известна онлайн.Деми Роуз работи с много популярни марки, а освен това е станала посланик на производител на дрехи и аксесоари. В момента страницата ѝ в Instagram има почти 17 милиона последователи.

Превод и редакция: БЛИЦ