Порасналото дете-чудо Крисия все по уверено върви по своя път като самостоятелна личност.  Може дори да се каже, че нейните думи и начина ѝ на живот са твърде зрели и мъдри, напълно необичайни за едно момиче в 11. клас. Певицата демонстрира това в интервю по bTV, по време на което приготвяше закуска.

Докато умело се справяше с хранителните продукти, Крисия някак неусетно се отвори да говори за опита, който човек трупа, сблъсквайки се трудната част от живота, която е загубата на родител.

Бащата на певицата Марин Тодоров почина тази пролет, докато дъщеря му участваше в шоуто „Като две капки вода”. Въпреки мъката, тя продължи да участва във формата като железен професионалист до победата. Решението на Крисия породи много дискусии и противоречиви мнения.

„Много хора се сблъскват с тази загуба. Не мога да кажа, че това е нещо, което не може да се превъзмогне, защото това е животът. На всеки ще се случи един ден”, това каза певицата за справянето с болката от загубата на баща си.

Крисия каза също, че според нея най-доброто, което може да направи един човек след смъртта на близък, е да се опиташ да сбъднеш мечтите, които те не са успели.

Крисия впечатли и със зрелостта, с която разсъждава по въпроса за отношенията между хората като цяло. Тя заяви, че наблюдавайки двойки, които се карат или майки, които крещят на децата си, е разбрала, че това, което не иска в живота си, е напрежението, което ти създават най-близките хора.

Затова певицата иска животът ѝ да е изпълнен с обич и емоции, но да запази правото си да го оформя самостоятелно, а не под натиск от тези, които обича.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук