Радина Кърджилова направо се е вманиачила в грижите за сина си. Актрисата не поверява на никого малчугана и го води навсякъде със себе си, пише столичен ежедневник.
Все по-често в театър „Българска армия” актрисата може да бъде засечена с детето. Малкият Христо, който носи името на дядо си Христо Кърджилов е неизменна част от антуража на звездата, по време на репетиции.

Радина не се притеснява да води детето и на репетиции, тъй като не искала и за минута да се отделя от него. Тя не позволявала също така никой да се доближава до дребосъка, като нямала доверие дори на бабите и дядовците за грижите.

„Не спира да мъкне бебето със себе си дори на снимачните площадки. Всеки път идва с малкия”, споделят приятели на актрисата от столичния театър.

Преди време Донков също сподели, че Радина се променила коренно след раждането. Посветила изцяло вниманието си на бебето и не се отделяла от него. Първоначално грижовността й била приемана от актьора добре, но с времето и той се притеснил, че се превръща в мания.

Появи се дори информация, че звездата редовно прекъсва репетиции, за да го храни.

Напоследък актрисата е отменила и голяма част от участията си, за да не се натоварва психически и да бъде повече със семейството. Това обаче провокира съмнения, че може би е отново бременна.

Официално потвърждение няма, но издайническото коремче на брюнетката подсказва, че май семейството очаква второ бебе на хоризонта.