Рапърът Еминем се извини с песен на певицата Риана, задето навремето подкрепи бившия й приятел Крис Браун, който през 2009 г. я преби, съобщава Би Би Си.

В новата си песен Zeus („Зевс“) Еминем рапира текст, в който казва, че от цялото си сърце се извинява на Риана и че не е искал да я наскърби.

През миналата година стана известно, че в своя неиздавана стара песен Еминем е казал „Разбира се, че съм на страната на Крис Браун“. Когато въпросната песен се появи публично, говорител на рапъра обясни, че „това е на повече от десет години. След като я записва, Еминем се отказва от песента и я преработва“.

Песента Zeus е в новия, изненадващо появил се в петък албум на белия рапър Music to be Murdered By Side B, който е продължение на излезлия през януари единадесети негов студиен албум Music to be Murdered By. В Zeus Еминем се изповядва, че е сгрешил със старата песен.

През 2009 г. Крис Браун си призна за побой над Риана и бе осъден на пет години пробация и общественополезен труд.
Еминем и певицата от Барбадос неведнъж са работили успешно заедно. В новия си албум Еминем има колаборации с Доктор Дре, Тай Дола Сайн, Скайлър Грей и др.