56-годишната актриса Памела Андерсън предизвика истински фурор на Седмицата на модата в Париж, където на различни събития се появи без абсолютно никакъв грим.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

Сексбомбата от сериала „Спасители на плажа“ получи куп похвали от известни хора и потребители в социалните мрежи за това, че е решила да покаже лицето си с всички недостатъци.

За сметка на това тя демонстрира завидна фигура и изискани тоалети.

Решението ѝ не е съвсем изненадващо, тъй като наскоро в интервю за “Entertainment Tonight” тя заяви: „90-те бяха през 90-те, сега сме 2023 г. Правя неща, които са различни, чувствам, че това е нова глава в моя живот”.

„Естествената красота все още ми отнема два часа пред огледалото. Смешно е, защото сега съм постоянно в градината. Постоянно имам мръсотия под ноктите. Така че е хубаво да нося диаманти за малко блясък“, допълва тя.

 

Една от звездите, които са във възторг от избора на Андерсън, е колежката ѝ Джейми Лий Къртис. В Инстаграм тя написа: „Революцията на естествената красота официално започна. Памела Андерсън по средата на седмицата на модата с толкова напрежение и позиране и т.н., а тази жена се показа и зае мястото си на масата без нищо на лицето. Толкова съм впечатлена и зашеметена от този акт на смелост и бунтарство“.

 

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук