Десетилетия наред филмовата индустрия и медиите смятаха Памела Андерсън за топ красавица и изключително сексапилна актриса и манекена. Поредицата „Спасители на плажа“, пусната на малкия екран през 90-те години, направи Памела суперзвезда, гарантирайки й цяла армия от почитатели.

Тя се превърна в секс символ на своето време, но в същото време стана заложник на една роля. И въпреки че Андерсън публикува две книги, които станаха бестселъри на New York Times, тя може да цитира Пруст и Уолт Уитман, но образът на „русата“ празноглава секс фурия я преследва цял живот.

Още когато Памела била дете, майка й й каза, че естествената красота не съществува. Тя й заръчала, че за да се създадете илюзията за привлекателност, трябва да се прекарва поне час пред огледалото, а ако имате достатъчно коса, пудра и гланц, тогава красотата ще е постигната.

Самата Андерсън си спомня, че забележките на майка й след изявите на актрисата в телевизионни предавания винаги се отнасяли за косата или грима й:

„Тя не чува какво или за какво говоря. Тя просто гледа как изглеждам “, казва спасителят от Малибу.

От jenata.blitz.bg припомнят, че преди време 56-годишната Андерсън лъсна без грим. Сега обаче се появиха много по-шокиращи снимки на Памела.

Според феновете й тя прилича на съсухрена бабичка. Но за какви скандални фотоси иде реч, ще научите и видите на jenata.blitz.bg