Руска колумнистка разкри детайли около връзката си с милиардера и собственик на футболния клуб Челси Роман Абрамович в своя книга. Разведената майка на едно дете Ана Суботина твърди, че руският олигарх я е съблазнил на яхтата си, след като се развел с втората си съпруга Ирина Маландина и преди да започне връзката си с третата си съпруга Даря Жукова. 
Твърденията на журналистката обаче не са потвърдени от Абрамович. Подробности около „романса“ са разкрити в книгата „Историите на Ана“, пише в. „Сън“.

В интервю за изданието, Суботина описва милиардера като „много сантиментален“ и твърди, че той е купил апартамент на жена, която изживявала
лична трагедия. 

„Година преди да се запозная с Роман преминах през много тежък развод. Изпаднах в нервна криза и прекарах цяла година в болница. Това много трогна Абрамович. Аз също се влюбих в него, а той усещаше това“, разказва тя.   

Новината за горещата връзка идва само дни след като 50-годишният милиардер обяви, че се разделя с 36-годишната си жена Жукова, от която има две деца след деветгодишен брак.  

Твърди се, че разводът е резултат от споровете на семейството около плановете им за Нова Холандия, остров в центъра на Санкт Петербург, с който двойката се е сдобила.

Превод и редакция: БЛИЦ