Свиня майка ухапа жестоко секси моделка по задните части. Видео от инцидента, разиграл се на Бахамските острови, се появи на профила на пострадалата красавица в Инстаграм. 

32-годишната венецуелка Мишел Левин позира на плажа по бял бански. Докато тече фотосесията, към нея се приближава стадо прасета и едно от тях захапва моделката по апетитното дупе. Русокосата красавица започва да крещи и хуква да бяга, но прасетата не се отказват и тръгват след нея. След нападението тя застава пред камерата и показва какво й е причинило животното. Клипчето се произшествието се превърна в истински вирус и за отрицателно време събра над 5,2 млн. гледания. А Мишел коментира случилото се с няколко емотикона. 

Бахамските плуващи свине живеят на малкия необитаем остров Биг Мейджър Кей, наричан от всички Острова на свинете. Туристи от всички страни се стичат към него, за да видят животните и да поплуват заедно с тях. 

Никой не знае как прасетата са попаднали на острова. Според една от версиите, те са докарани там от моряци. Последните са смятали да се върнат обратно и да ги изядат, но това така и не се е случило. Според друга теория, свинете за оцелели след корабокрушение и са успели да доплуват до брега. Не липсват и такива, които смятат, че те са закарани на острова с цел да привличат туристи.  Превод: БЛИЦ