Съпрузите Брус Уилис и Ема Хеминг, които миналия месец отпразнуваха 13-ата годишнина от сватбата си, са се сгушили един в друг на трогателна снимка, направени от 10-годишната им дъщеря Мейбъл Рей Уилис, която публикуваха в сряда, пише "Стандарт". 

"Мама и татко в любимия си хабитат", написа Ема под кадъра, на който се вижда как тя и 67-годишният актьор от "Умирай трудно" се усмихват един на друг, седнали върху дънер на паднало дърво в гората.

Сантименталният пост идва, след като семейството на актьора сподели, че той се оттегля от актьорската си кариера, след като е диагностициран с афазия.
Афазията лишава човек от способността да общувате и може да засегне способността му да говори, пише и разбира езика, както устен, така и писмен. Състоянието обикновено се появява внезапно след инсулт или травма на главата.

Източник заяви пред сп. "People", че диагнозата на холивудската знаменитост  е тежка за половинката му, тъй като не е лесно да гледа как партньорът ѝ се влошава. Момичетата им също са все още малки. Ема трябва да се грижи за тях. Тя работи с няколко специалисти, за да помогне на съпруга си и му е уредила да посещава най-добрите лекари.