Ники Василковски отново се появи в снежна виелица и предава на живот от прохода "Петрохан" какво време ни очаква през идните дни. 

"Тук вали много повече сняг, отколкото в София. Движат се снегорини", разкри с премрежен поглед синоптикът на Нова тв.
 

Той добави, че времето днес ще е лошо през целия ден и в цялата страна: "За 21 области има обявен жълт код за опасно време. В района на "Петрохан" новият сняг е около 5-10 сантиметра. В края на седмицата ще имаме температури от 20 градуса обначе", разкри той.

"В четвъртък ще има нови превалявания заради идването на нов средиземноморски циклон. Но важното е, че идва пролетта само след няколко дни", добави Василковски.


Синоптикът предупреди, че днес се очакват валежи от сняг, дъжд, много студ и силен вятър.

Минути по-късно Василковски имаше ново включване, а вече бе видимо, че е подложен на нещо неприятно - брадата и веждите му побеляха от снега.  

БЛИЦ припомня, че Нова телевизия честичко изпраща репортерите си да мръзнат на студа, за да покажат какво е времето в райони на страната. Навръх Трети март Ники Дойнов взимаше интервюта на потъналия в мъгла връх "Шипка". Два месеца по-рано пък бившата изгора на Антон Хекимян - Василена Гръбчева буквално трепереше пред камерата от езерото в столичния квартал "Дружба".