Иконата на сръбската музика Цеца Величкович развенча един от митовете, които витаят около нея в продължение на 30 години. Тогава турбофолк звездата участва в телевизионната шоу програма Мимимакс, а очите на феновете се фокусират върху масивното й колие. Именно това бижу отприщва градската легенда, че Цеца носи крадени бижута. 

Клип от участието на певицата в предаването наскоро се завъртя в мрежата и доведе до възраждане на старата конспирация.

“Тази история е напълно измислена. Има над 100 теории по тази тема. Не ме се коментира какво чух по свой адрес, понеже е болезнено за мен. Най-лошото е, че това не е вярно. И до ден днешен пазя колието. Запазих го, защото е много красиво. Купих това колие от Милано, докато търсех сватбена рокля. На моя личен сайт има архив от всичките ми интервюта. Сега то е изтеглено от там с една единствена цел, да подхрани тези слухове, които циркулират в медиите от десетилетия. Сега започват да се разпространяват наново, а те са невиждана глупост, класическа клюка”, отсече сръбската легенда. 

Цеца потвърждава, че е участвала в шоуто след сватбата си с Желко Ражнатович, известен у нас просто като Аркан. Според някои от конспиративните теории, докато певицата се е изявявала в жив ефир, в телевизията е получено телефонно обаждане от жена, която заявила, че Аркан откъснал диамантената огърлица от врата на сестра й. Друга версия гласи, че Аркан е донесъл колието като подарък за своята любима Цеца като трофей от бойното поле, пише "Телеграф".

“Отвратена съм! Господ да ме пази и закриля! Всеки ден или отричам нещо, ими развенчавам митове и градски легенди. Някой от тях бързо отшумяват, но има такива които се влачат с десетилетия. Дразня се! Но знаете ли какво разбрах? Всеки, който иска да вярва на подобни глупости, тъпотии и бълвочи, вярва. Можеш да изложиш и сто доказателства, но пак няма да ти повярват. Благодаря на всички хора, които никога не са вярвали на тези простотии, свързани с моето име и кариера. Не просто и благодаря, благодаря им до небесата”, заключи Цеца. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук