Звездата от Tiger King ("Краля на тигрите") Маша Дидук е била арестувана в Лас Вегас за кражба на свещник на стойност 5000 долара през юли тази година, информира TMZ.

Съобщава се, че Дидук, която работи и като моделка, е взела скъпия свещник от клуб, разположен в хотел Wynn.  29-годишната украинка е звезда от социалните мрежи и е известна най-вече като "горещата бавачка" в сериала на Netflix - истински криминален документален телевизионен сериал за живота на бившия пазач на зоопарка и осъден престъпник Джо Екзотик.Маша Дидук е заснета от охранителните камери да държи свещника на под мишницата си, докато си тръгва от обекта.По-късно охраната на хотела е успяла да открие регистрационния номер на автомобила, който Дидук е управлявала. Допълнително потвърждение на самоличността ѝ било предоставено чрез нейни публикации в социалните мрежи. 

Две снимки показват телевизионната звезда, която позира, докато държи един от характерните коктейли на клуба.В крайна сметка тя е задържана от охраната на хотела и е обвинена в кражба в големи размери.

Превод и редакция: БЛИЦ