След официалното потвърждение за раздялата на милиардера Роман Абрамович и дизайнерката Даря Жукова, руските медии са почти единодушни, че главната причина за звездния развод са взаимните им изневери.

Според «Федеральное агентство новостей» Роман Абрамович е хлътнал до уши по 40 годишната прима балерина на Мариинския театър Диана Вишнева, а Даря Жукова  върти горещ роман с журналиста Дерек Бласберг. 

По данни на изданието репортерът съпровожда неизменно Даря по светските купони. Снимките им в Instagram са пределно откровени. Двамата дори посрещнаха заедно 2017 г. на остров Сан Бартелми, където Даря беше взела и двете си деца от Абрамович. 

Отношенията на собственика на "Челси" и балерината започнаха да се задълбочават след една вечеря в много тесен кръг през късната есен на 2014-а. Веднага след това милиардерът стана спонсор на един от проектите на ефектната брюнетка, която е омъжена за известен продуцент.

Бизнесменът и съпругата му решиха да се разделят след 10 години брак, като обявиха, че ще възпитават съвместно двете си деца - Аарон и Лея. По думите на вече бившите съпрузи те си остават приятели, родители на две деца и партньори в проектите, които са започнали заедно и ще развиват заедно. 

Превод: БЛИЦ