Том Круз ще създаде филмово студио в секретна военна база, за да продължи снимките по „Мисията: Невъзможна 7” без допълнителни прекъсвания по време на пандемията.

Студиото, защитено от COVID-19, ще се намира бившата военна база за проектиране на танкове „Лонгкрос“ в Съри, Великобритания.

58-годишният актьор и продуцент, който сега се среща тайно с британската звезда Хейли Атуел, харчи милиони, за да адаптира бивша база, пише „Сън“.

По думите на хора от продукцията, решението на Круз се дължи на желанието му бързо да завърши работата по седмата част на поредицата без допълнителни скъпи прекъсвания.Актьорът е притеснен от ситуацията с коронавируса. Противоепидемичните ограничения скоро създадоха напрежение и на снимачната площадка.На 16 декември Том Круз избухна срещу членове на снимачния екип. Той се разкрещя заради неспазване на мерките за безопасност. От британското издание "Сън" разполагат с аудиозапис.

В него се чува как американската звезда видимо изпуска нервите си и с цветисти епитети заплашва с уволнение всеки, който не се съобразява с правилата.

Смята се, че петима служители са напуснали след избухването му.

Други негови колеги обаче го подкрепиха, отбелязвайки, че в момента филмовият бизнес претърпява сериозни загуби и възможността за заснемане на филм по време на пандемията е голям успех.В проекта Том Круз отново играе главната роля, а също е и продуцент. Премиерата на лентата е насрочена за 19 ноември 2021 година.