Брад Пит събра погледите на световната премиера на екшъна "Bullet Train" в Париж. Присъствието на холивудската звезда нажежи атмофсерата на червения килим, където феновете се тълпяха часове наред, за да зърнат своя идол.

Почитателите останаха доста изненадани от облеклото на актьора, което представляваше ленен костюм от две части в шоколадовата гама. Само, че вместо панталон, Брад Пит носеше пола.

Визията му се допълваше от високи кубинки, обути върху босите крака на холивудската звезда.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

Върху краката на Брад Пит се виждаха някои от татуировките му. Според запознати те представляват глава на носорог и човешки череп. Списание "Vogue" припомня, че още през 2004 година, актьорът се обявил за правото на мъжете да носят поли докато рекламирал филма "Троя".

„Мъжете ще носят поли до следващото лято. Това е моето предсказание и прокламация. Филмът отговаря и на двата пола. Ние вървяхме към реализъм и тогава гърците са носили поли през цялото време.“

В "Bullet Train" Брад Пит играе ролята на "Ladybug" - нещастен убиец, който е особено решен да изпълни новата си мисия по мирен начин. Бившият съпруг на Анджелина Джоли сподели за неговия "тежък характер", преди да подчертае работата на своя приятел Дейвид Лийч. "Режисьорът е от каскадьорския бранш. В него има много от Джеки Чан и много хумор. Той се включи в историята и се забавлявахме много", разказа звездата.