Много известни личности се подлагат на пластични операции. В Холивуд има силен натиск върху хората да изглеждат съвършено, но има звезди, които са яростни противници на корекциите.

Вижте кои са те в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Лейди Гага

 

През 2018 пред Sky News певицата сподели: „Бяха ми казали да си направя пластична операция на носа още в началото на кариерата ми. Отказах, защото исках да бъда такава, каквато съм. Харесвам италианския си нос. “

Приянка Чопра
 

След като печели титлата „Мис Свят“ през 2000 година, съпругата на Ник Джонас се насочва към киното. Тя среща продуцент, който й казва, че носът й не е пропорционален, същото важи и за тялото й. Тя отказва да си направи пластична операция, тъй като се чувства добре и без корекции.

Нели Фуртадо
 

Певицата има успешна кариера, но нейният продуцент смятал, че ще жъне повече успехи, ако си сложи силикон в гърдите. Това създало напрежение между тях, защото тя отказала: „За съжаление той правеше добра музика и нямаше как да спра да работя с него“, споделя певицата пред британски вестник.
 
Лиа Мишел
 

Актрисата от „Клуб Веселие“ е била съветвана да си направи ринопластика. Лиа била на 13 години, когато нейната продуцентка й казала да си направи корекциите, като стане на 15 години. Актрисата отказала, тъй като винаги се е гордяла с външния си вид.

Клоуи Грейс Морец
 

По време на един от филмите, в които е участвала на 16 години, актрисата е получила доста нестандартен намек да си сложи силикон в гърдите. Клоуи влязла в съблекалнята и е видяла имплантите насред стаята: „Беше странно и ако трябва да си призная, се замислих“, споделя Морец. Но към този момент актрисата няма корекции по тялото.