Дъщерята на руския режисьор на музикални клипове Павел Худяков, Тоня, се е снимала на плажа в Маями в бикини с прозрачни детайли, което се превърна в тенденция на лято 2020. Пикантният кадър се появи в нейния акаунт в Instagram.

13-годишното момиче позира на фотографията странично в ярко розов бански, който има прозрачни силиконови презрамки. Описаният модел бански стана моден сред звездите това лято. Така например в подобен бански бяха запечатани манекенката Тами Хемброу и телевизионната звезда Хлои Фери.Тоня Худякова живее със семейството си в Ню Йорк. Тя се занимава с танци от седемгодишна възраст и не толкова отдавна, заедно със своя партньор Марсел, стана част от американския отбор. През декември 2019 г. те спечелиха злато на световното първенство.

Бащата на момичето Павел Худяков е известен с това, че снима видеоклипове за такива изпълнители като Тимати, Дима Билан, Николай Басков, Жана Фриске, Сергей Лазарев и много други. Освен това режисьорът си сътрудничи с популярни американски рапъри, включително Busta Rhymes и Snoop Dogg.

През май гореспоменатите бански с прозрачни части, които станаха популярни сред известни личности, бяха разкритикувани в мрежата заради своята вулгарност. Подобни комплекти започнаха да се продават от Fashion Nova, PrettyLittleThing, Missguided и OhPolly. Купувачите обаче осмиваха новия модел бикини заради непрактичността му.

Вижте още СНИМКИ на Тоня Худякова: