19-годишната Джорджия Ранкинг от Великобритания страда от рядка форма на скелетна дисплазия, заради която тя прилича на двегодишно дете. Момичето признава, че постоянно изпитва болки, но при това се гордее с твоята уникалност.
Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

 

Състоянието на Джорджия е толкова рядко, че тя няма дори официална диагноза. Все пак момичето не може да бъде наречено обикновено джудже: тя е много по-ниска от всички останали, ръстът ѝ е само 80 сантиметра. При това Джорджия не се безпокои от ниския си ръст, а от постоянните болки, с които никакви лекарства не могат да се справят, пише в. "Мирър".  "Изпитвам болки от събуждането си до заспиването си", споделя Ранкин.   

Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

 

Освен това, гледайки на Джорджия, трудно е да се повярва, че тя изпитва мъки - момичето постоянно се усмихва. Тя със смях разказва с какви трудности се сблъсква при избора си на дрехи, като твърди, че въобще не се притеснява от външния си вид. "Харесва ми да съм такава уникална. Аз и самата вече не искам да съм като всички останали", казва момичето.  

 

Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

 

Не винаги обаче е било така - в училище момичето постоянно се сблъсквало с неприязън от страна на своите връстници и много се разстройвала заради своите различия с тях. Освен това, първите десет години от живота си Джорджия била принудена редовно да постъпва в болница - нейният необичаен организъм постоянно се сривал, а на 13 години момичето се лишило от възможността да ходи. Въпреки това, сега Джорджия живее пълноценен живот. Единственото, което я безпокои, са непрестанните болки. 

"В един момент аз разбрах: каквото и да правя, хората винаги ще ме съдят. Значи, това не трябва да ме спира по пътя ми към моите цели", казва Ранкин. 
Фото: facebook.com/makeupjunkieg18

Превод и редакция: БЛИЦ