Бруклин Бекъм, 21-годишният син на футболиста Дейвид Бекъм и певицата Виктория Бекъм, обяви в Instagram за предстоящата си сватба.

"Преди две седмици предложих на любимата си да се омъжи за мен и тя се съгласи", пише Бруклин.

Той също така се е нарекъл най-щастливия мъж в света и е обещал да стане добър съпруг и баща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ️ I love you baby xx

Публикация, споделена от (@brooklynbeckham) на


От своя страна майката на младоженеца е назовала името на булката на страницата си в Instagram. Това е 25-годишната холивудска актриса Никола Пелц, известна от филми като "Трансформърс: Епохата на изчезването" и "Трансформърс: Последният рицар". Тя също така се явява дъщеря на милиардер.Световните издания обръщат внимание и на факта, че Бруклин Бекъм се среща с 25-годишната си бъдеща съпруга от по-малко от година.На страницата си в социалната мрежа, майката на Бруклин е пожела на сина си и бъдещата си снаха щастие и любов през целия им живот.

Бащата на Никола Пелц е Нелсън Пелц - американски милиардер бизнесмен и инвеститор. Той е основател, заедно с Питър У. Мей и Едуард П. Гардън, на Trian Fund Management, алтернативен фонд за управление на инвестиции със седалище в Ню Йорк.

Превод и редакция: БЛИЦ