След поредица от дни, в които слушаме за минусови температури и кодове, опаковаме се като нинджи и пак едва дишаме от студ, когато нервно пишем статуси във фейсбук срещу институциите и природата, няма как да не се замислим дали има хора, които се радват на това положение. Има! Макар и на изчезване, налице са цели пет типа хора, които не само не се притесняват от студа и снега, ами намират и начини да се забавляват.
Първият тип наистина се е отправил към „Червената книга". Това е този човек, който иска да достави радост, да подари усмивка и щастие. Този тип се забавлява с децата си, кара шейна, впуска се битки със снежни топки, прави усмихнати снежни човеци, оставя на заснежената тераса купичка с хлебни трохички за птиците... Такива индивиди се намират и в далечна Северна Каролина- полицаи спретнаха истински празник за местните деца, като заедно с тях смело скочиха в преспите и „изрисуваха" снежни ангели.
Все още се намира и смелият тип, който не се страхува от падане. А от такива предпоставки изобилства всеки зимен сезон. Тези хора са от онази порода, които не просто не се страхуват да паднат и да станат за смях, а им доставя удоволствие да предприемат дори безумни, зимни приключения. Чудите се какви? Например да покарат велосипед в снега.